DEMER'DEN ESNAF ÇOCUKLARINA %20 İNDİRİM

Okuduğunuz haber
YALNIZ YAŞAYAN ŞAHSIN EVİNDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

‘’BU MİLLETE PARMAK SALLAMAK HİÇ KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR’’

Anasayfa   /    Gündem    /    YALNIZ YAŞAYAN ŞAHSIN EVİNDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

YALNIZ YAŞAYAN ŞAHSIN EVİNDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Çorum’da yalnız yaşayan bir kişinin evinden kötü kokular gelmesi üzerine müdahale eden belediye ekipleri iki katlı evden 4 kamyon çöp çıkardı.

GÜNDEM      06 Nisan 2021 - 16:25     0

YALNIZ YAŞAYAN ŞAHSIN EVİNDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Anne ve babası vefat ettikten sonra yalnız yaşamaya başlayan ve ruhsal problemler yaşadığı öne sürülen Erol B., çöp evin kapısını belediye ekiplerine açmak istemedi. Bir yakınının eve gelip şahsı ikna ederek çöp evden uzaklaştırılmasının ardından, çöpleri boşaltmak üzere eve giren belediye yetkilileri, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü. Evin iki katının da çöp yığınıyla dolu olduğu, Erol B.’nin evi barınmak için de kullandığı tespit edildi.
Mahalle sakinlerinden bir kişi, şahsın anne ve babasını kaybettikten sonra tek başına yaşamaya başladığını belirtti.Gerekli 

incelemelerin ardından belediye ekiplerince boşaltılmaya başlanan çöp evden, çok sayıda eski ev eşyası ve tekstil ürünü çıkartıldı. Çöp evden çıkan toplam 4 kamyon atık, şehir çöplüğüne götürüldü.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ