TÜGVA GENEL BAŞKANI EMİNOĞLU ÇORUM'DA

Okuduğunuz haber
DEMER'DEN ESNAF ÇOCUKLARINA %20 İNDİRİM

YALNIZ YAŞAYAN ŞAHSIN EVİNDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Anasayfa   /    Gündem    /    DEMER'DEN ESNAF ÇOCUKLARINA %20 İNDİRİM

DEMER'DEN ESNAF ÇOCUKLARINA %20 İNDİRİM

Demer Dershanesi ve Demer Koleji’nden pandemi nedeniyle ciddi sorunlar yaşayan esnafa destek geldi.

GÜNDEM      06 Nisan 2021 - 12:22     0

DEMER'DEN ESNAF ÇOCUKLARINA %20 İNDİRİM

 

Dershane Müdürü Serkan İçbudak, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’a nezaket ziyaretinde bulundu. Birlik Başkanı Recep Gür’e pandemi nedeniyle sorun yaşayan üyelerine, üniversite hazırlık eğitimi konusunda indirim sözü verdi.

Konu hakkında bilgi veren Serkan İçbudak, “Bu zorlu süreçte varını, yoğunu çocuklarının geleceğine adayan esnaf arkadaşlarımıza, bu olağanüstü süreçte kurum olarak bizde destek veriyoruz.

Çorum eğitimine 25 yıldır hizmet veren kurumumuz, yazın yapacağımız pandemi telafi programına katılım hakkı ve ayrıca %20 pandemi indirim desteği verecektir. Gerekli evrakları kurumdan alacak olan esnaf velilerimiz kurumlarımıza başvurabilirler.

Bu zorlu süreçte tüm kurumlar dayanışma içerisinde olarak farklı ve milli bir sınav vermektedir.

Bize düşende, bir nebze olsa da esnafı bu koşullarda desteklemek ve ülkenin aydınlık geleceği olan çocuklarımıza katkı sunmaktır.

1996’dan beri bu misyon ile hareket eden Demer Eğitim Kurumları yeni ve üst kalitede eğitim öğretim hizmeti vermeye devam edecektir. Bu ziyarette bizi ağırlayan Sayın Birlik Başkanı Recep Gür’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, bu anlamlı desteklerinden dolayı Demer Dershanesi Müdürü Serkan İçbudak'a teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ