MUHTAR SAİT LEKEALMAZ VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP'TE TERAVİH NAMAZI ÇIKIŞI SİLAHLI SALDIRI

19 YAŞINDAKİ GENÇ FECİ KAZADA CAN VERDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP'TE TERAVİH NAMAZI ÇIKIŞI SİLAHLI SALDIRI

İSKİLİP'TE TERAVİH NAMAZI ÇIKIŞI SİLAHLI SALDIRI

Çorum’un İskilip ilçesinde teravih namazı sonrası camiden çıkanlara ateş açılması sonucu aralarında köy muhtarının da bulunduğu 2’si kadın 6 kişi yaralandı.

GÜNDEM      10 Nisan 2023 - 12:12     0

İSKİLİP'TE TERAVİH NAMAZI ÇIKIŞI SİLAHLI SALDIRI
Edinilen bilgilere göre olay, Yukarıörenseki köyünde teravih namazı çıkışında meydana geldi. Yukarı Örenseki köyünde yaşayan Yalçın Göbel (30), teravih namazından çıkan köylülerin bulunduğu alana av tüfeğiyle ateş açtı. Vücuduna saçma isabet eden köy muhtarı Osman Kayılı, oğlu Sinan Kayılı, Raşit Çırak, Seyit Ahmet Yüzügüldük, Fikriye Göbel ve Satı Göbel yaralandı. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi ve Bayat Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ