BAŞKAN, ÇALIŞMALARI KONTROL ETTİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN, İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ
Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN, İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

SON DAKİKA ! BAŞKAN, İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

BAŞKAN, İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

GÜNDEM      15 Nisan 2022 - 08:45     0

BAŞKAN, İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Ramazan Ayı münasebetiyle düzenlemiş olduğu iftar programında; Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe Teşkilatları, Adalet ve Kalkınma Partisi İskilip İlçe Teşkilatı, Oda Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarları ve Sendika Başkanlarıyla bir araya geldi.


Başkan Ali Sülük, “ Sayın İl Başkanım, İlçe Başkanım, Merkez İlçe Başkanım, Osmancık Belediye Başkanım, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlarım, İl Genel Meclis Üyem, Belediye Meclis Üyelerimiz, çok saygı değer Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanım ve İlçe Teşkilat Üyeleri, Sayın Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Oda Başkanlarımız, kıymetli İş İnsanlarımız, Sayın Sendika Başkanlarımız, Sayın Basın Mensuplarımız, Köy ve Mahalle Muhtarlarımız ve çok kıymetli hemşerilerimiz hepiniz iftar programımıza hoş geldiniz. Birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi adına düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.



Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, “ Bütün misafirlerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bizleri böyle mübarek Ramazan Ayında bir araya getiren Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim” dedi.



Selamlama konuşmasından sonra açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, “ Burada iftar programı vesilesiyle bulunmamıza rağmen 2023 seçimlerini her an aklımızda bulundurup asla unutmadan yaşamak durumundayız. 2023 Seçimleri, Türkiye Cumhuriyetinin yoluna ya tam bağımsız olarak devam etmesi ya da zillet ittifakına teslim edilmesiyle birlikte geriye dönüşüdür. Dolayısıyla gecemizi gündüzümüzü çalışmakla geçirmeli, bulunduğumuz her toplulukta bunun önemine değinmek zorundayız” dedi.



Program sonunda TÜRK- AV İl Başkanı İsmail Deli, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’e İstiklal Marşı Programına olan desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ