SÜLÜK'TEN MECLİS ÜYELERİNE SERT TEPKİ

Okuduğunuz haber
‘MUHALİF MECLİS ÜYELERİ ARASINDA DEPREM OLDU’

HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    ‘MUHALİF MECLİS ÜYELERİ ARASINDA DEPREM OLDU’

SON DAKİKA ! ‘MUHALİF MECLİS ÜYELERİ ARASINDA DEPREM OLDU’

‘MUHALİF MECLİS ÜYELERİ ARASINDA DEPREM OLDU’

SİYASET      06 Nisan 2022 - 11:34     0

‘MUHALİF MECLİS ÜYELERİ ARASINDA DEPREM OLDU’
 

Başkan Ali Sülük’ün yaptığı bütün faaliyetlere engel olan Muhalif Meclis Üyeleri arasında çatlaklar kendini göstermeye başladı.

İlçede ve sosyal medyada ‘Milliyetçilik’ algısıyla paylaşımlar yaparak halkı yanlış bilinçlendiren, algı operasyonuyla Belediyeyi kontrol etmek isteyen Meclis Üyeleri, umduğunu bulamadı.

2021 Nisan Meclisinde Başkan Ali Sülük’ün bir önceki yıl raporuna yetersiz diyerek kabul etmeyen ve partilerinden İhraç edilen Meclis Üyeleriyle Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyeleri arasında ki anlaşmazlıklar bu Meclis Toplantısında gün yüzüne çıktı.

İHRAÇ EDİLEN MECLİS ÜYELERİ

Nisan Ayında onaylanan Belediye Faaliyet Raporu için Toplantı Salonuna dahi gelme tenezzülünde bulunmayan Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyeleri, partilerinden ihraç edilen Meclis Üyelerini önemsemeyerek aralarında ki husumeti ve çıkar ilişkisini ortaya serdi.

GEREKLİ İŞLEMLERİ BAŞLATILDI

Başkan Ali Sülük’ün, “ Partilerinden İhraç edilen Meclis Üyeleri için, yaklaşık bir yıldır ilçeye yapılacak olan bütün yatırımlara ‘Red Oyu’ kullanmaları ve belediye faaliyetlerini sekteye uğratmaları” gibi nedenlerle geçtiğimiz Meclis Toplantısında gerekli işlemleri başlattığını kamuoyuna açıklamıştı. Süreç hakkında ilerleyen süre zarfında edindiğimiz bilgileri sizlerle paylaşacağız.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ