GENÇ YAŞTA YAKALANDIĞI HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
''HEP BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ''

İSKİLİP BELEDİYESİ, AFŞİN'DE İSKİLİP DOLMASI DAĞITTI

Anasayfa   /    Gündem    /    ''HEP BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ''

''HEP BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ''

Deprem ve can kaybına yönelik MHP Çorum Teşkilatı Çorum'un dört bir yanından bölgeye yardım ve destek ekipleriyle gerekli ihtiyaçları gönderdi.

GÜNDEM      09 Subat 2023 - 13:32     0

''HEP BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ''

Depremin hemen ardından MHP İl Başkanı Agah Karapıçak öncülüğünde ilçelerde yardım kampanyası başlattı. Eş zamanlı olarak başlatılan yardım kampanyasında başta ısıtıcı, soba, yakacak, battaniye, mont, bebek bezi ve maması olmak üzere toplanan yardımlar deprem bölgesine Başkan Karapıçak öncülüğünde yola çıktı.
Ülke genelinde olduğu gibi Çorum’da da topyekun deprem bölgesindeki yaraları sarmak adına tek vücut olduğunu belirten Karapıçak, bu sürecin el birliği ile aşılıp, yaraların sarılacağı söyledi.
Depremin yaralarını sarmak, sıkıntıları el birliği ile aşmak için seferberlik içinde çalıştıklarını belirten Karapıçak, “Ülkemize geçmiş olsun. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Çorum halkının deprem bölgesine yardımları ulaştırmak için seferber olduğuna vurgu yapan Karapıçak, “Toplama merkezlerimizde gençlerimiz başta olmak üzere gönüllü vatandaşlarımız, gelen yardım malzemelerini tasnif edip paketleyerek tırlarla deprem bölgesine gönderiyor. Görüldüğü gibi çok yoğun ve hummalı bir çalışmaya şahit oluyoruz. MHP Çorum İl ve İlçe Teşkilatları durmaksızın deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini toplamaya, organize etmeye ve toplama merkezlerine ulaştırarak depremzedelerimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. İnşallah bu sıkıntılı süreçleri de ülke olarak el birliği ile aşacağız. İnşallah hep birlikte yaralarımızı saracağız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ