İSKİLİP DEĞİŞİME HAZIR

Okuduğunuz haber
TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

İSKİLİP'TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

Çorum TÜRKAV İl Başkanı İsmail Deli ve Başkan Yardımcısı Arif Özdilli Evliyalar şehri, geleneksel el sanatlarının yaşatıldığı İskilip İlçesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM      23 Kasim 2021 - 09:28     0

TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

Bu kapsamda, İskilip belediye başkanlığını, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığını, İskilip Ülkü Ocakları Başkanlığını ve Kamu-Sen’e bağlı temsilcilikleri ziyaret edildi.

Başkan İsmail Deli ziyaretine Belediye Başkanı Ali Sülük’le başladı. Belediyenin çalışmaları ile ilgili sorusu üzerine Başkan Sülük yaptığı hizmetleri anlattı.

Son iki yılda yapılan çalışmaları anlatan Sülük, Tarihi Yazmalı Konağın restore ederek Butik otel olarak hizmete sunduklarını, Uyuşturucu ile mücadelede Bilim sempozyumu düzenlediklerini, İskilip coğrafi işaretli ürünlerin turşu atölyesini kurduklarını, Yöresel ürünler fuarını düzenlediklerini, Şehitlik anıtının restorasyonunun yapıldığını, Sokak hayvanlarını koruma ve beslenme faaliyetlerinin yapıldığını, Afad tarafından Belediye personeline Afet eğitimi verildiğini, Halk günü buluşmalarının yapıldığını, Festival ve konserler düzenlediklerini, Atatürk Orman Çiftliği yerleşkesine Mescid, misafirhane ve çok amaçlı konferans ve düğün salonu yaptıklarını Afet bölgelerine yardım ettiklerini, ağaçlandırma faaliyetlerini, S.T.K larla işbirliği yapıldığını, Ayrıca Başbuğ Alparslan Türkeş’in emaneti TÜRKAV ile ortak projeler yapabileceklerini söyledi.

Devletin Bekası, milletin huzur ve refahı için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Ali Sülük TÜRKAV heyetine ziyaretten dolayı memnuniyetini bildirip teşekkür etti.

Türkav Başkanı İsmail Deli ”El ele gönül gönül’e Lider ülke Türkiye’yi  2023’e  hep birlikte taşıyacaklarını vurguladı.

Belediye Başkanına  teşekkür ederek makamdan ayrılan Deli, belediyenin bütün  birimlerini gezerek  personelle tanışıp kolaylıklar diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ