SÜLÜK, MHP GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
CANSUYU, RAMAZAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

BAKAN KASAPOĞLU İLE GÖRÜŞEN KAVUNCU’DAN MÜJDE!

Anasayfa   /    Gündem    /    CANSUYU, RAMAZAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

CANSUYU, RAMAZAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Cansuyu Derneği, Ramazan ayı boyunca mazlumlara, mağdurlara ve muhtaçlara yardımlarını ulaştıracak.

GÜNDEM      07 Nisan 2021 - 10:39     0

CANSUYU, RAMAZAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Kurulduğu tarihten bu yana bütün yıl olduğu gibi Ramazan aylarında yardım organizasyonları düzenleyen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu Ramazan ayında da hayırsever vatandaşların emanetlerini gerçek muhtaçlara ulaştıracak.

 

2021 Ramazan Organizasyonu kapsamında,pandemi sebebiyle yardımlarının büyük çoğunluğunu Türkiye içine tahsis edenCansuyu Derneği, yurt dışında ise Filistin, Arakan, Yemen gibi kriz bölgelerini önceleyerek dünyanın en fakir ülkelerine yardımlarını ulaştıracak.

 

Ramazan ayı içerisinde kumanya dağıtımlarından iftar sofraları kurulmasına, yetim aylıklarının dağıtımlarındanzekât, fitre ve bağışların sahiplerine ulaştırılmasına kadar birçok alanda yardım organizasyonları düzenleyecek olan Cansuyu, Ramazan’ın bereketini kardeşleriyle buluşturacak. Hayırseverler ve yardıma muhtaçlar arasında sevgi ve hoşgörü ortamı oluşturarak toplumsal birlik ve beraberliğe de katkı sağlayan dernek,Ramazan ayı bereketinin tüm sofralarda olması için çalışmalarını tamamladı.

 

2021 Ramazan Organizasyonu kapsamında Cansuyu Derneği Çorum Temsilcisi Emrah ÖZTEKİN; “Ramazan ayında hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı bağışları, fitreleri, zekâtlarımuhtaçlara ulaştırmaya devam ediyoruz. Her yıl mutat olarak gerçekleştirdiğimiz Ramazan yardımlarımızı bu senede Türkiye başta olmak üzere;Filistin, Yemen, Arakan gibi kriz bölgeleri ve dünyanın enfakir ülkelerine yapacağız.Tüm dünya gibi ülkemizi de etkisi altına alan pandemi dolayısıylauzun süredir olağanüstü bir zamandan geçiyoruz. Bu yüzden yurt içi yardımlarımızı önceliyoruz.Son 2 yıldır pandemi sürecinde çok miktarda gıda talebi geldi. Günübirlik çalışıp ta işini kaybeden insanların talep patlamasına şahit olduk. 2 senedir yıl boyu dağıtımlar yapıyoruz.Cansuyu Derneği olarak, vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olduğumuz gibi Ramazan ayında da mağduriyetlerini gidermek için çaba sarfediyoruz.” dedi.

 

Ramazan ayının bereketini birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacaklarını belirtenÖZTEKİN, "Ramazan aylarında vatandaşlarımızın hassasiyeti daha da artıyor, zekatlarını, fitrelerini, bağışlarını bizlere emanet ediyorlar. Bizde yapılan bütün bağışları cinsine uygun olarak fıkıh kuralları çerçevesinde değerlendiriyoruz. Cansuyu Derneği olarak “sizi gerçek muhtaçlara ulaştırır” sloganına inanarak ciddi bir şekilde uygulamaya çalışıyoruz. İnşallah hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile yüz binlerce muhtaç aileye gıda paketi yardımında bulunacağız,Ramazan’ın bereketini, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız. Bu vesileyle tüm milletimizin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, huzur ve barış içerisinde bir Ramazan geçirmemizi Cenab-ı Hakk’tanniyaz ediyorum." dedi.

 

“Kazancımız, Allah için verdiğimizdir.” sloganıyla Ramazan Organizasyonlarını gerçekleştiren Cansuyu, Kumanya bedelini 150 tl, yurt dışı iftar bedelini de 25tl olarak belirledi.

 

Bağışçılar; Cansuyu Derneği online bağış sitesinden (cansuyu.org.tr), Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Türkiye Finans, Kuveyt Türk, Vakıfbank, Vakıf Katılım ve Halkbank'taki bağış/kurumsal tahsilat sisteminden yardımlarını yapabilecekler. Ayrıca PTT’den 511 75 63 nolu posta çeki hesabına veya Cansuyu İl Temsilciliklerine giderek makbuz karşılığında bağışta bulunabilecekler.

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ