YAĞBAT’TAN MASA TENİSİ ANTRENÖRLÜK KURSUNA ZİYARET

Okuduğunuz haber
SÜLÜK, MHP GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

CANSUYU, RAMAZAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Anasayfa   /    Siyaset    /    SÜLÜK, MHP GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

SÜLÜK, MHP GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük 13. Olağan Kongre sonrasında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcılarını makamında ziyaret etti.

SİYASET      06 Nisan 2021 - 17:07     0

SÜLÜK, MHP GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

 

Belediye Başkanı Ali Sülük, Milliyetçi Hareket Partisinin 13. Olağan Kongresi sonrasında oluşturulan Divan Kurulunda yer alan ve yeni görevlerinden dolayı, Genel Başkan Yardımcıları; Profesör Doktor Edip Semih Yalçın,  Sadir Durmaz ve İzzet Ulvi Yönter’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrasında Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ Türk dünyasının kalesi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizi ziyaret ederek, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Sayın Sadir Durmaz ve Sayın İzzet Ulvi Yönter beyefendilere 13. Olağan kongremizden sonra oluşturulan yeni divan kurulundaki görevlerinden dolayı hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Sayın Başkanlarıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim “dedi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ