BAŞKAN, TIP BAYRAMINI KUTLADI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN, ‘ÖĞRENCİ EVLERİNİ’ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN, ‘ÖĞRENCİ EVLERİNİ’ ZİYARET ETTİ

SON DAKİKA ! BAŞKAN, ‘ÖĞRENCİ EVLERİNİ’ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN, ‘ÖĞRENCİ EVLERİNİ’ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM      15 Mart 2022 - 10:34     0

BAŞKAN, ‘ÖĞRENCİ EVLERİNİ’ ZİYARET ETTİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okul Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Abdülkadir Özdemir ve El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Sema Civelek ile birlikte Üniversite Öğrencilerinin evlerini ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ali Sülük, “  Meslek Yüksek Okul Müdürü Abdülkadir Bey ve Sema hocamızla, eğitim için yurdumuzun dört bir yanından ilçemize gelmiş olan Üniversite Öğrencilerimizi ziyaret ettik. Hem onların yaşadığı ortamı görmek hem de problemleri varsa dinlemek istedik. Öğrencilik yıllarının ne kadar zor olduğunu bilen birisi olarak, öğrencilerimizin sıkıntılarına çözüm olmayı hedefliyorum. Yeter ki okuyup vatana, millete hayırlı bireyler olsunlar” dedi.

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okul Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Abdülkadir Özdemir,  “  Öğrencilerimizi ziyaret etmeye ve onlara çeşitli imkânlar sunmaya devam ediyoruz. Belediye Başkanımız ile öğrencilerimizi ziyaret ederek, onları dinledik. Sayın Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey’e öğrencilerimize olan yakın ilgisi ve ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ