BAŞKAN, ‘ÖĞRENCİ EVLERİNİ’ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

ZABITA DENETİMLERİ ARTIRDI

Anasayfa   /    Eğitim    /    BAŞKAN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

SON DAKİKA ! BAŞKAN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİM      15 Mart 2022 - 16:34     0

BAŞKAN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ



İskilip Meslek Yüksek Okulunda sohbet havasında geçen toplantı da ilçeye eğitim için gelmiş öğrencilerin problemleriyle yakından ilgilenen Başkan Ali Sülük, öğrencilerin taleplerini dinledi. 


Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Başkan Ali Sülük, “İlçemizde öğretim gören Üniversite öğrencilerine yaptığımız ziyaretler kapsamında ulaşamadığımız öğrencilerimize yönelik samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin talebi olan yemek problemine; ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin aşevimizden yemek yemesini sağlayarak çözüm sağlamış olacağız. Öğrencilerimizin istek ve talepleri için kapımızın her zaman açık olduğunu belirtmek isterim” dedi.   


İskilip Meslek Yüksek Okul Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Abdülkadir Özdemir, “ Öğrencilerimizin problemlerine yakından eğilim gösteren Başkanımıza, bizleri kırmadığı ve öğrencilerimizle yaptığı samimi sohbet için teşekkür ederim” dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ