‘OKUL SERVİSİ PROJESİ’ TAKDİR TOPLUYOR

Okuduğunuz haber
ZABITA EKİPLERİ DENETİMİ ARTIRDI

BAŞKAN, TÜRKAV’IN PROGRAMINA KATILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    Zabıta Ekipleri Denetimi Artırdı

SON DAKİKA ! Zabıta Ekipleri Denetimi Artırdı

Zabıta Ekipleri Denetimi Artırdı

GÜNDEM      10 Mart 2022 - 15:34     0

Zabıta Ekipleri Denetimi Artırdı

İskilip Belediyesi, haksız kazanç sağlayanlara karşı son dönemlerde özellikle temel gıda ürünlerinde artan fahiş fiyatların önlenmesi adına gramaj, etiket, stokçuluk ve fiyat denetimi yaptı.

 

İlçe genelinde faaliyet gösteren marketlerde, '6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’ gereğince denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, işletmelerde gıda ürünlerinde perakende satışa arz edilen ürünlerin etiketini veya fiyat tarifesini asıp asmadıklarını, eksik gramda ürün satıp satmadıklarını ve etiketteki fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığını kontrol etti.

 

Başkan Ali Sülük, “ Halkımızın alışveriş yaptığı marketlerde denetimlerimizi artırarak fahiş fiyat uygulayan ve stokçuluk yapanlar için yasal işlem başlattık. Halkımızın mağdur olmaması ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için düzenli bir şekilde denetimlerimize devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ