CEYLAN'DAN HODRİ MEYDAN!

Okuduğunuz haber
USLU VE DENETİM EKİBİNDEN SÜLÜK’E ZİYARET

TÜGVA GENEL BAŞKANI EMİNOĞLU ÇORUM'DA

Anasayfa   /    Gündem    /    USLU VE DENETİM EKİBİNDEN SÜLÜK’E ZİYARET

USLU VE DENETİM EKİBİNDEN SÜLÜK’E ZİYARET

Çorum'un İskilip ilçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti.

GÜNDEM      06 Nisan 2021 - 11:52     0

USLU VE DENETİM EKİBİNDEN SÜLÜK’E ZİYARET

İskilip Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Uslu denetim ekibiyle ile beraber denetim sonrasında, İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti.

 

İlçede faaliyet gösteren esnafın istek ve beklentilerini iletmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Başkan İsmet Uslu, “İlçemizde faaliyet gösteren esnafın gelişebilmesi ve büyüyebilmesi için ilçenin nüfusunun da artması gerekmektedir. Belediyemizin nüfusun artmasına yönelik bütün çalışmalarını destekliyoruz. Ayrıca belediyemizin ilçenin göç alması yönünde yapacağı çalışmalar, esnafımızın yüzünü güldürecektir” dedi.
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Denetim Kurulunun gerçekleştirdiği ziyaretten sonra açıklama yapan Başkan Ali Sülük, “Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Ziyaretimize gelen Esnaf Odası Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ