KADINLARIMIZ, SEVGİNİN VE SAYGININ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY'Ü TANIDILAR

KADIN, ÇAĞDAŞ TOPLUMUN MİMARIDIR

Anasayfa   /    Gündem    /    ORTAKÖY'Ü TANIDILAR

ORTAKÖY'Ü TANIDILAR

Çorum Spastik ve Zihinsel Engelliler Koruma Derneği, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir'in özel misafiri olarak Ortaköy ilçesini ziyaret etti.

GÜNDEM      08 Mart 2021 - 11:20     0

ORTAKÖY'Ü TANIDILAR

Çorum Spastik ve Zihinsel Engelliler Koruma Derneği, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir'in özel misafiri olarak Ortaköy ilçesini ziyaret etti.

Çorum'da ikamet eden engelli çocuklar ve  aileleri, Spastik ve Zihinsel Engelliler Koruma Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ile birlikte Ortaköy ilçesini ziyaret ederek ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdiler.

Ziyaretçilerine bizzat rehberlik eden Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir yaptığı açıklamada, “Bugün ki ziyaretçilerimiz Dünya'nın kalbi en güzel,  yüreği en temiz varlıkları olan Özel Çocuklarımız ve onların elleri öpülesi aileleri ile Dernek yöneticileri ve  öğretmenleri oldu. Çocuklarımızın ve ailelerinin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduk, kendileri ile dolu dolu bir gün geçirmekten, onların gözlerindeki heyecanı ve yüzlerindeki mutluluğu görmekten bizlerde çok mutlu olduk, başta ziyaretçi çocuklarımıza ve ailelerine olmak üzere Organizasyonu gerçekleştiren İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak'a, Dernek Başkanı Dr Neslihan Hüsülüoğulları'na teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ