BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN ''HERKESİN BİR AĞACI OLSUN'' ETKİNLİĞİ

Okuduğunuz haber
MHP'DEN EMNİYET TEŞKİLATINA ZİYARET

VAKIF KATILIM'DAN SUNGURLU BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Anasayfa   /    Gündem    /    MHP'DEN EMNİYET TEŞKİLATINA ZİYARET

MHP'DEN EMNİYET TEŞKİLATINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM      08 Nisan 2021 - 10:34     0

MHP'DEN EMNİYET TEŞKİLATINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümü münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İl Başkanı Karapıçak, yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte Çorum İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser’i makamında ziyaret etti.

 

MHP Heyeti İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser ve Emniyet Müdür Yardımcılarını ziyareti sırasında, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. Yıldönümü nedeniyle tüm polis teşkilat çalışanlarının haftasını kutladı.

 Daha sonra MHP heyeti, Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, polislerin haftasını kutladı.

Ülkenin can ve mal güvenliğini sağlamak adına vefakarca çalışmalarından dolayı emniyet mensuplarına teşekkür eden İl Başkanı Karapıçak, “Vatan ve Millet müdafaasında mesai harcayan tüm Polis Teşkilatımızın Rabb’im yar ve yardımcısı olsun. Bu uğurda şehadete erişmiş olan tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ