İSKİLİP İTFAİYESİ, OLASI BİR FACİAYI ÖNLEDİ

Okuduğunuz haber
KARAPIÇAK, İSKİLİP'TE YEMEK DAĞITIMINA KATILDI

BELEDİYE TAM KAPANMADA TEMİZLİK ÇALIŞMARINI HIZ KAZANDIRDI

Anasayfa   /    Gündem    /    KARAPIÇAK, İSKİLİP'TE YEMEK DAĞITIMINA KATILDI

KARAPIÇAK, İSKİLİP'TE YEMEK DAĞITIMINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı İskilip Belediyesi Aşevi yemek dağıtımına katıldı.

GÜNDEM      30 Nisan 2021 - 14:49     0

KARAPIÇAK, İSKİLİP'TE YEMEK DAĞITIMINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ve Yönetimi Belediye Başkanı Ali Sülük ile birlikte, Belediye Aşevinin yemek dağıtımına katılarak; ilçe halkının Mübarek Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettiler. İskilip Belediyesi Aşevinde hazırlanan iftarlıkları ilçede ki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak, ailelerle hasbihal ettiler.

“BU ZAMANA KADAR HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANI KAPIMI AÇMADI”

 

Belediye Hilal Masa Biriminin tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileler yaptığı açıklamada; “ Bizim halimizi bu zamana kadar soran yoktu. Aksine bizle resim çekinmek için gelen de çoktu. Gösteriş meraklısı olmadığı ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduğu için biz Başkanımızdan çok memnunuz. Başkanımız Aşevini açtıktan sonra, her gün evimize sıcak yemek girdi. Ondan Allah bir değil bin kere razı olsun. Bu zamana kadar hiçbir Belediye Başkanı kapımı açmadı. Sizlerden de bu mübarek günde geldiniz, sizden de Allah’ım razı olsun ” dedi.

 

“BİR İSTEĞİNİZDE BAŞKANIMIZ EMRİNİZDE”

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak yaptığı açıklamada; “ Başkanımız Ali Sülük Bey, sosyal belediyecilik alanında güzel çalışmalara imza atarak vatandaşımızın takdirini kazanmış. İhtiyaç sahibi ailelerin ‘Allah razı olsun, bizim yanımızda’ demesi bile İskilip’te bizlere Mübarek Ramazan Ayında bizlere ümit oldu. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum. Bir de buradan halkımıza sesleniyorum; ‘ Bir isteğinizde Başkanımız emrinizde, o sizin bir kardeşiniz bir ağabeyiniz’ ” dedi.

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMET”

Belediye Başkanı Ali Sülük, “ Göreve geldiğimiz 1 Nisan itibariyle halkıma nasıl daha güzel hizmet ederim düşüncesiyle faaliyet geçirdiğimiz ve sosyal belediyecilik alanında örnek olan Aşevimiz de hazırlanan yemeklerimizi Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanımız Agah Karapıçak Bey, Merkez İlçe Başkanımız Reşit Büzkaya Bey ve Yönetimi ile beraber dağıtarak onlara ulaşmak istedik. Onların duygularını yaşamak, hissetmek ve onlara emrinizdeyiz diyebilmek için yemek dağıtımına katıldık. ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ anlayışımız gereği çalışmalarımız insan odaklı olmaya devam edecek” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ