''EVİ YANAN VATANDAŞ AHIRDA KALIYOR''

Okuduğunuz haber
İTFAİYEDEN YANGINA ZAMANINDA MÜDAHALE

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Anasayfa   /    Gündem    /    İTFAİYEDEN YANGINA ZAMANINDA MÜDAHALE

İTFAİYEDEN YANGINA ZAMANINDA MÜDAHALE

İskilip’e bağlı Yukarı Örenseki Köyünde çıkan yangına, İskilip Belediye İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri anında müdahale etti.

GÜNDEM      07 Temmuz 2021 - 13:12     0

İTFAİYEDEN YANGINA ZAMANINDA MÜDAHALE

 

 

Çevre İlçeler arasında teçhizat, araç ve personel bakımından ilk sırada yer alan İskilip Belediye İtfaiye Müdürlüğü çıkan yangına anında müdahale ederek yangının köyde bulunan çevre evlere sarmasını önledi. Saat 17.03 sularında gelen ihbar üzerine çıkış yapan İtfaiye Ekipleri, Yukarı Örenseki Köyü sakinlerinden Paşa Yardımcı ve Orhan Yardımcının yanan evini söndürme çalışmalarına başladı. Yangında Paşa Yardımcı ve Orhan Yardımcının evleri yanarken Muhittin Yardımcının ise ahırı yangında kullanılamaz hale geldi.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük çıkan yangınla ilgili yaptığı açıklamada, “ Yukarı Örenseki Köyümüzde çıkan yangın İtfaiye Ekiplerimizin hızlı ve etkin müdahalesi ile kontrol altına alınmıştır. Yangında can kaybı olmaması en büyük tesellimizdir. Yangın nedeniyle Yukarı Örenseki köyümüze geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah’ım beterinden saklasın” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ