Okuduğunuz haber
İSKİLİP'TE KORKUTAN YANGIN!

ZANAATKARLAR, SAMSUN’A ÖRNEK OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP'TE KORKUTAN YANGIN!

SON DAKİKA ! İSKİLİP'TE KORKUTAN YANGIN!

Evin sadece çatı katında maddi hasar oluşurken can kaybının olmaması yüreklere su serpti.

GÜNDEM      03 Mart 2021 - 20:06     0

İSKİLİP'TE KORKUTAN YANGIN!

İskilip İlçesi Meydan mahallesinde baca tutuşması sonucu bir evde yangın meydana geldi.

Meydan Mahallesi Orman Sokak Mustafa Yavuz’a ait evde baca tutuşması sonucu saat 23;30 sularında yangın meydana geldi. Gelen ihbar üzerine çıkış yapan İskilip Belediyesi İtfaiye Amirliği Ekipleri yangına anında müdahale ederek yangının büyümesini önledi. Yapılan müdahalelere rağmen evin sadece çatı katında maddi hasar oluşurken can kaybının olmaması yüreklere su serpti.

İTFAİYE ZAMANINDA MÜDAHALE ETTİ

İskilip Belediyesi İtfaiye Amirliği Ekipleri yangın anonsunu duyar duymaz çıkış yaparken, yangın yerinde yaptığı mücadele ile göz doldurdu. İskilip Halkı da yangına anında müdahale eden İtfaiye Ekiplerine teşekkür etti. Mahalleli tarafından yapılan açıklamalarda; “ Yangının çevreye sıçramaması ve daha kısa sürede kontrol altına alınması için büyük çaba sarf eden, canını tehlikeye atan İtfaiye ekiplerine teşekkür ediyoruz. Canımız önce Allah’a sonra siz İtfaiyecilere emanet. Onlar zamanında müdahale etmeseydi, belki de bütün mahalle yanıp kül olacaktı. Allah devlete, millete ve Belediyemize zeval vermesin” dediler.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Meydan Mahallemizde baca tutuşması sonucu hemşerimiz Mustafa Yavuz evinde çıkan yangın için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Anında müdahale eden İtfaiye Ekiplerimizin yoğun uğraşları sonucu maddi hasar ile yangını söndürdük. Yangına müdahale esnasında yangın dumanından etkilenen mesai arkadaşımıza ve evi yanan Mustafa Yavuz’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ