MÜRSEL ASLAN ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Okuduğunuz haber
İSKİLİP'TE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

ASLAN, BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP'TE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

İSKİLİP'TE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

İskilip'te okullar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile İskilip halkının yoğun katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

GÜNDEM      30 Ekim 2021 - 11:28     0

İSKİLİP'TE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

 

İskilip İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı program katılımcılardan tam not aldı...

Cumhuriyet bayramı kutlamaları 28 Ekim Perşembe günü saat 13:00'da hükümet konağı bahçesinde çelenklerin sunulması ile başladı. Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye başkanlığı çelenkleri Kaymakam Muharrem Eligül, Garnizon komutanı Personel Üstçavuş Cem Sever ve belediye başkan vekili Erol Kiraz tarafından sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla Çelenk Sunma programı sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları 29 Ekim Cuma günü İskilip Kaymakamlığında Kaymakam Muharrem Eligül, Garnizon komutanı Personel Üstçavuş Cem Sever ve belediye başkanı Ali Sülük'ün tebrigatları kabulü ile başladı. Tebrigat sonrası kutlama programı İskilip şehit Mikail Kaya şehir stadyumunda devam etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine Kaymakam Muharrem Eligül, Garnizon Komutanı Personel Üstçavuş Cem Sever, Belediye Başkanı Ali Sülük, Cumhuriyet Başsavcısı Esra Hilal Aylan,  İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Hakan Güven, Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu, Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplu kuruluş temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İskilip şehit Mikail Kaya şehir stadyumunda merkezde yer alan ilkokul ortaokul ve liselerin yanı sıra geniş halk kitlesinin katılımı ile cumhuriyet bayramı coşku ile kutlandı.

Kaymakam Muharrem Eligül, Garnizon komutanı Personel Üstçavuş Cem Sever ve belediye başkanı Ali Sülük statta bulunanların bayramlarını kutlayarak başlayan program İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül tarafından günün anlam ve önemini ifade eden konuşmasının ardından 29 Ekim, Cumhuriyet ve vatan sevgisi konulu şiirleri öğrencilerin okumaları takip etti.

Kaymakam Muharrem Eligül konuşmasında "uzun bir aradan sonra bayram kutlaması coşkusu, onuru ve sevincini hep beraber yaşamaktayız. zorlu bir süreç sonrası elde ettiğimiz cumhuriyetimizi hep beraber sahip çıkarak koruyacağız. Cumhuriyetimizin 98 kuruluş yılı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

ilçe geneli düzenlenen 29 Ekim Konulu resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere  ödülleri Kaymakam Muharrem Eligül,  Garnizon Komutanı Personel Üstçavuş Cem Sever, Belediye Başkanı Ali Sülük ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Ödül töreni sonrası tüm okulların bando takımı eşliğinde tören geçişi yapmaları sonrası 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları sona erdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ