CEYLAN'DAN İSKİLİP'E BİR YIĞIN MÜJDE!

Okuduğunuz haber
İSKİLİP DOLMA, TURŞU VE ÇİLEK FESTİVALİ BAŞLADI

KAYAAĞZI KÖYÜ KARANTİNA ALTINA ALINDI

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP DOLMA, TURŞU VE ÇİLEK FESTİVALİ BAŞLADI

İSKİLİP DOLMA, TURŞU VE ÇİLEK FESTİVALİ BAŞLADI

İskilip Belediyesinin bu yıl 2. düzenlediği Dolma, Turşu ve Çilek Festivali dün saat: 14.00’te şehir parkında gerçekleştirilen resmi törenle başladı.

GÜNDEM      28 Agustos 2021 - 12:24     0

İSKİLİP DOLMA, TURŞU VE ÇİLEK FESTİVALİ BAŞLADI

 

Açılış programına Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan ve Teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, daire müdürleri, İskilip içinden ve dışından çok sayıda davetli ile İskilip halkı katıldı.

Açılışta konuşan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük geçtiğimiz yıl pandemiden dolayı yapılamayan Dolma, Çilek, Turşu Festivali’nin 2. sini bu yıl düzenlediklerini, festival kapsamında çok sayıda etkinliğin bulunduğunu söyledi.

Konserler, Toplu Sünnet, Yöresel Lezzetler yarışması gibi etkinliklerinin olduğu organizasyon çerçevesinde 29 Ağustos 2021 Pazar günü ata sporumuz Karakucak güreşlerinin de yer aldığını beyan eden Belediye Başkanı Ali Sülük katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti.

Daha sonra açılışa katılan heyetle Yöresel el sanatları sergisi gezildi. Etkinlikler pazar akşamına kadar devam edecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ