İSKİLİP BELEDİYESİ, FIRINLARI DENETLEDİ

Okuduğunuz haber
''İLK AMACIMIZ, KRONİKLEŞEN SORUNLARI ORTADAN KALDIRMAK''

BAŞKAN, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Anasayfa   /    Gündem    /    ''İLK AMACIMIZ, KRONİKLEŞEN SORUNLARI ORTADAN KALDIRMAK''

''İLK AMACIMIZ, KRONİKLEŞEN SORUNLARI ORTADAN KALDIRMAK''

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından vatandaşların dertlerini ve taleplerini dinlemek amacıyla uygulamaya konulan 'Halk Günü' etkinliği devam ediyor.

GÜNDEM      20 Aralik 2021 - 11:16     0

''İLK AMACIMIZ, KRONİKLEŞEN SORUNLARI ORTADAN KALDIRMAK''

Yaptığı esnaf ziyaretleri, düğünler, asker uğurlamaları ve çeşitli etkinliklerle halkının yanında yer alan İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, Halk Günü Uygulamasıyla da halkın yanında yer almaya devam ediyor. Hayata geçirdiği Halk Günü uygulamasıyla belediye hizmetlerini halkının ayağına götürmeyi planlayan Başkan, ‘istekleri yerinde dinleyip yapılması için not alıyor.

“BAŞKANIMIZ VAROLSUN”

‘Bu zamana kadar böyle bir uygulamanın olmadığını, dertlerini dinlemeye kimsenin gelmediğini ve Belediye Başkanının ilgisinden çok memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, “Belediye Başkanımız Pazar Tatili dememiş, soğuk kış günü dememiş kalkmış derdimizi dinlemeye mahallemize gelmiş. Mahallemize gelerek bizlere verdiği değeri bir kez daha gösteren Başkanımıza teşekkür ederiz.  Bu zamana kadar bir Belediye Başkanını bırak yöneticisini bile göremezken; şimdi Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey dertlerimizi dinlemeye mahallemize gelerek; sıkıntılarımıza çözüm olacağının sözünü verdi. Başkanımızın ilgisinden ve sıkıntılarımızla ilgileneceğinin sözünü vermesinden dolayı razıyız. Başkanımız var olsun” dedi.

 

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİN FARKINI ORTAYA KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, “Düzenli hale getirdiğimiz halk günü uygulamamız sayesinde insanlarımızın derdiyle dertlenip, yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz insanlık, ilk amacımız da kronikleşen sorunları ortadan kaldırmak. Bunun için ait olduğumuz yer olan halkımızın yanında sıkıntılarını dinledik, çözümü için gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacağız. Dört duvar arasına sıkışan bir anlayışı asla kabul etmeyerek; gönül belediyeciliğinin farkını ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ