SOĞANLARI ÇÖPE DÖKTÜLER

Okuduğunuz haber
DİREKSİYON BAŞINDA İNTİHAR

TOKİ YETKİLİLERİ GELDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    DİREKSİYON BAŞINDA İNTİHAR

SON DAKİKA ! DİREKSİYON BAŞINDA İNTİHAR

Çorum'da İnegazili Köyü girişinde bir kişi başına silahla ateş ederek intihar etti.

GÜNDEM      07 Mart 2021 - 18:40     0

DİREKSİYON BAŞINDA İNTİHAR

Çorum'da İnegazili Köyü girişinde bir kişi başına silahla ateş ederek intihar etti.

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı İnegazili Köyü girişinde meydana gelen olayda araç içerisinde bulunan bir kişinin hareketsiz halde olduğunu gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen jandarma ve 112 ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Edinilen bilgilere göre, bugün öğlen saatlerinde İnegazili Köyü girişinde duran bir aracın içerisinde şoför koltuğunda bir kişinin hareketsiz vaziyette ve kafasında kan olduğunu gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevkedildi.

Olay yerine gelen ekiplerin ilk incelemesinde şahsın kafasından vurulmuş halde olduğu anlaşıldı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk inceleme neticesinde İbrahim Ç. isimli şahsın kafasına silahla ateş ederek, intihar ettiği belirlendi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ