FİBERDE İSKİLİP PİLOT BÖLGE SEÇİLDİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM'DA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI

YANGIN SAVAŞÇILARI, HER AN HAZIRLIKLI

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM'DA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI

ÇORUM'DA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI

 Çorum'da iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavga döndü. Olayda yaralanan 1 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Zanlı Eren G. ise olay yerinden kaçtı.

GÜNDEM      24 Ocak 2023 - 13:09     0

ÇORUM'DA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI

Olay, Çorum Merkez Ulukavak Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Güneşevler 9. Sokak'ta Mert Z. ile Eren G. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Eren G., yanında bulundurduğu pompalı tüfek ile Mert Z.'ye ateş etti. Açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerine  saçmaların  isabet etmesi sonucu  Mert Z.  yaralandı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Mert Z. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Polis, olayın ardından kaçan zanlı Eren G'nin yakalanması için çalışma başlatırken olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ