BELEDİYE SPOR GÜREŞ TAKIMI HABİB GÖKÇEYİ UNUTMADI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE ULU ÇINARLARININ YANINDA

TAHTASIZ, İSKİLİP’TE ESNAFI VE HALKI DİNLEDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE ULU ÇINARLARININ YANINDA

BELEDİYE ULU ÇINARLARININ YANINDA

İskilip Belediyesi yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların Evde Sağlık ve Yaşlı Bakım Hizmetine devam ediyor.

GÜNDEM      20 Nisan 2021 - 12:17     0

BELEDİYE ULU ÇINARLARININ YANINDA

Yaklaşık 1 senedir devam eden Evde Sağlık ve Yaşlı Bakım Hizmetleri ara vermeden mübarek Ramazan Ayında da, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşa hizmet etmeye devam ediyor. Belediye Evde Sağlık ve Yaşlı Bakım Hizmetleri tarafından yapılan tedavilerden sonra; iyileşen hastaların durumlarını kontrol etmek ve onlarla hasbihal etmek için ilçede ki Ulu Çınarlar ziyaret edildi. 

BELEDİYE OLARAK HER DAİM HİZMETİNDEYİZ

Belediye Evde Sağlık ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Sorumlusu Sefa Almalı, “ Belediyemiz Evde Sağlık ve Yaşlı Bakım Hizmetleri olarak şu ana kadar sadece yara pansumanı tedavisinde;  9 bası ( yatak yarası) 12 yara pansumanı, 4 adet enfeksiyona bağlı pansumanda %100 tam iyileşme sağladık. Ayrıca diğer tüm sağlık tedavi ve girişimlerimiz de devam etmektedir. Tedavilerini tamamladığımız hastalarımızı evlerinde ziyaret edip ufakta olsa onlarla sohbet edip hal ve hatırlarını sorduk. Tüm yaşlılarımıza ve Bakıma Muhtaç vatandaşlarımıza Başkanımızın selamını ilettik. Biz onların her daim belediye olarak hizmetindeyiz ” dedi. 

Belediye Evde Sağlık ve Yaşlı Bakım Hizmetleri alan Ulu Çınarlar, “ Tedavi süreci boyunca bizleri unutmayarak evimize kadar sağlık hizmeti sunan Başkanımıza, duygusal bir teşekkür ederek, Başkanımızdan Allah razı olsun” dediler.

BÜYÜKLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ ‘ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla İlçemizde Bakıma muhtaç Ulu Çınarlarımızın; tedavi süreci bitenleri personelimiz vasıtasıyla mübarek Ramazan Ayında ziyaret ederek durumlarını kontrol ederek onlarla hasbihal eyledik. Onların durumlarından haberdar olarak ve hayır dualarını alarak görevimize devam ediyoruz.  Onların duası bizlere açılmaz kapıları açıyor. Büyüklerimiz bizim başımızın tacı ” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ