TÜRKİYE- AZERBAYCAN DOSTLUK ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
AŞGIN VE EŞİ TABURCU EDİLDİ

CEYLAN'DAN HODRİ MEYDAN!

Anasayfa   /    Gündem    /    AŞGIN VE EŞİ TABURCU EDİLDİ

AŞGIN VE EŞİ TABURCU EDİLDİ

Bir süredir eşi Feyza Aşgın ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Covid-19 tedavisi gören Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, hastaneden taburcu oldu.

GÜNDEM      06 Nisan 2021 - 11:34     0

AŞGIN VE EŞİ TABURCU EDİLDİ

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın bir süre daha evinde istirahat edeceği öğrenilirken, bu arada Aşgın, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Aşgın, bu süreçte kendisine arayan, soran ve dualarını esirgemeyen tüm Çorum halkına teşekkür etti.

SAĞLIK DURUMUMUZ İYİ

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yayınladığı mesajında, "Sevgili hemşehrilerim; Bir süredir HİTÜ Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam eden Kovid-19 tedavim sona erdi. Tedavimiz bir müddet evde devam edecek. Elhamdülillah genel sağlık durumumuz gayet iyi. Bu süreçte bizleri arayan, dualarını esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ