YAŞLI ADAM ORMANDA ÖLÜ BULUNDU

Okuduğunuz haber
ORMANDA ÖLÜ BULUNAN ŞAHSIN FAİLİ TUTUKLANDI

İSKİLİP BELEDİYESİ, FIRINLARI DENETLEDİ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    ORMANDA ÖLÜ BULUNAN ŞAHSIN FAİLİ TUTUKLANDI

ORMANDA ÖLÜ BULUNAN ŞAHSIN FAİLİ TUTUKLANDI

Çorum’un İskilip İlçesi Çatkara köyünde ikamet eden Ahmet Y.(75) isimli şahsın av yapmak için kendisine ait av tüfeğini alarak köy arazisine çıkmasının ardından ormanlık arazide ölü bulunmuştu.

ASAYİŞ      09 Aralik 2021 - 10:35     0

ORMANDA ÖLÜ BULUNAN ŞAHSIN FAİLİ TUTUKLANDI

Çorum’un İskilip ilçesinde av için gittiği arazide öldürülen vatandaşın ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, ilçeye bağlı Çatkara köyünde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, av için evden çıkan Ahmet Y. (75), akşam eve dönmeyince yakınları jandarmaya haber vermişti. Kayıp ihbarı yapılan Ahmet Y.’nin bulunması için jandarma ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatmış, aramalar neticesinde kayıp şahıs başından vurulmuş halde bulunmuştu.
Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekip, Ahmet Y.’nin geçmişte husumetli olduğu 2 kişiyi tespit ederek gözaltına aldı. Jandarma ekiplerince yapılan aramada arazi de 1, şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalarda ise 4 olmak üzere 5 av tüfeği ve 60 adet av tüfeği fişeği ile 2 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi.
Adli makamlara sevk edilen 2 şüpheliden 1’i tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, diğeri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ