GENÇ KIZILAY “SEVGİ BOHÇASI” PROJESİNİ BAŞLATTI

Okuduğunuz haber
İSKİLİPGÜCÜ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu, İlk Mezunlarını Verdi

Anasayfa   /    SPOR    /    İSKİLİPGÜCÜ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

SON DAKİKA ! İSKİLİPGÜCÜ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İSKİLİPGÜCÜ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

SPOR      22 Subat 2022 - 09:43     0

İSKİLİPGÜCÜ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İlçemizde sportif ve kültürel faaliyetler yürüten İskilipgücü Spor Kulübü, yerel basın mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda İskilipgücü Spor Kulübünün yaptığı sportif faaliyetlerin yanı sıra; kültürden - sanata, eğitimden bilime çeşitli dallarda sporcularını eğittikleri belirten Kulüp Başkanı Nihat Armutçu, “ Kulüp olarak geleceğimize yönelik çalışmalar yürütürken sadece spor eğitimi ile sınırlandırmıyoruz. Ahlaki değerlerine sahip çıkan, büyüğünü küçüğünü bilen ve maneviyatını koruyan temiz pırlanta gibi bir nesil yetiştirme arzusundayız. 20. Yıl anısına ve Kulübümüz yararına başlatmış olduğumuz forma kampanyamız çok güzel rakamlara ulaştı. Emeği geçenlerden ve desteğini esirgemeyenlerden Allah razı olsun.

Bizleri gerek sahada gerekse sosyal medya da yalnız bırakmayıp her haberimizi servis eden emektar basın mensuplarımıza da forma hediye ederek, naçizane onlara teşekkür etmek istedik. Emeklerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

Forma takdiminden sonra basın mensupları, İskilipgücü Spor Kulübüne anlamlı düşünceleri için teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ