BELEDİYE YEŞİLLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
GÜREŞ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASI BİLETİ İÇİN YOLLARDA

ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ

Anasayfa   /    SPOR    /    GÜREŞ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASI BİLETİ İÇİN YOLLARDA

GÜREŞ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASI BİLETİ İÇİN YOLLARDA

Belediye Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından Antalya / Kemer’de düzenlenen müsabakaya katılacak.

SPOR      15 Nisan 2021 - 16:44     0

 GÜREŞ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASI BİLETİ İÇİN YOLLARDA

16-19 Nisan 2021 Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı faaliyet programı kapsamında, Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Milli Takım seçmesi Türkiye finallerinde Belediye Güreş Takımı zafer için ter dökecek. Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Milli Takım seçmesi Türkiye finallerinde başarılı olan sporcular; Ülkemizi Macaristan Budapeşte’de yapılacak Dünya Şampiyonasında temsil edecekler. Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Milli Takım Türkiye finallerinde ilçemizi temsil edecek sporcular; Yunus Emre Battal, Mustafa Karabuğa, Muhammet Doğan Durak, Kerim uysal, Ferhat yiğit, Mürsel Aslan, Yunus Emre Efe, Ferdi Korkmaz ve Mustafa Mert Uzun’dan oluşan 9 kişilik kafile ile müsabakaya katılacak.

“ZAFER İNANANLARINDIR”

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı Milli Takım ve Belediye Güreş Takımı Antrenörü Âdem Uysal yaptığı açıklamada, “ Sporcularımızın formda olması sevinciyle gidip zaferle dönmeyi planlıyoruz. 9 Pehlivanımızla bir Antalya Zaferi daha yaşamak ve ilçemize de bu gururu yaşatmak istiyoruz. Sporcularımızda bu inanışın ve takdir edilişin farkındalar. Antalya Kemer’de azimle ve cesurca çıkacaklar ve yenilmezlik serilerini sürdürecekler. Bizler pehlivanlarımıza inanıyor ve sonuna kadar güveniyoruz. Siz değerli halkımızın, duasını ve desteklerini bekliyoruz. Zafer inananlarındır, Zafer bizimdir” dedi.

“BAŞARINIZ DAİM, BİLEĞİNİZ KAVİ OLSUN”

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ Zaferden zafere koşan Belediye Güreş Takımımızı, Antalya ili Kemer İlçesinde yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Milli Takım Türkiye finallerine uğurladık. İlçemizi hak ettiği yerlerde, hak ettiği şekilde görülmesini için canla başla mücadele edecek olan, Belediye Güreş Takımımız ilçemizi gururla temsil edecekler. Şunu da ifade edeyim; Yiğit Pehlivanlarımızdan ikinci bir Antalya zaferi bekliyoruz. Son olarak Belediye Güreş Takımı ve Milli Takım Antrenörümüz Âdem Hocamıza ve Yiğit Pehlivanlarımıza çıktıkları bu yolda muzafferiyetler diliyorum. Var olun Yiğitler, başarılarınız daim, bileğiniz kavi olsun. Rabbim yardımcınız olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ