TARİHİ ÇEŞMEDE RESTORASYON ÇALIŞMASI BAŞLADI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİP SPOR KULÜBÜ NOSTALJİ FORMA DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

''İSKİLİP YOLU'NU 2023'TE BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ''

Anasayfa   /    SPOR    /    BELEDİYE İSKİLİP SPOR KULÜBÜ NOSTALJİ FORMA DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

BELEDİYE İSKİLİP SPOR KULÜBÜ NOSTALJİ FORMA DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

Belediye İskilip Spor Nostalji Formaları sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

SPOR      31 Mayis 2021 - 16:36     0

BELEDİYE İSKİLİP SPOR KULÜBÜ NOSTALJİ FORMA DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

Belediye İskilip Spor Kulübü Yöneticileri, ‘Nostalji İskilip Spor Formalarını’ sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Bir süre önce Kulüp yararına başlatılan ve birçok sporsevere Nostalji Forma ulaştıran Kulüp Yöneticileri bugün de Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret ederek, Nostalji İskilip Spor Formasını takdim ettiler.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Belediye İskilip Spor Kulübü Yöneticileri ziyaret sonrasında yaptıkları açıklamada, “ Kulüp yararına başlatmış olduğumuz kampanyamızda bugün Kulüp Fahri Başkanımız Ali Sülük Beyi makamında ziyaret ederek Nostalji İskilip Spor Formasını hediye ettik. Başkanımıza Kulübümüze ve Spor Camiasına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Ali Sülük ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “ İlçemizin köklü çınarı Belediye İskilip Sporumuzun formasını aldık. Antrenörlüğünü ve başkanlığını yaptığım güzide takımımızın değerli yöneticilerine güzel hediyelerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ