Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu, İlk Mezunlarını Verdi

Okuduğunuz haber
BAŞKAN, ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

İSKİLİP BELEDİYESİ BAHAR TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAŞKAN, ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

SON DAKİKA ! BAŞKAN, ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

BAŞKAN, ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

SİYASET      22 Subat 2022 - 17:17     0

BAŞKAN, ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, TBMM ile Çevre, Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanlığını ziyaret etti.

Başkan Ali Sülük, Çorum AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Çevre, Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali Çelikbilek ile GES Projesi üzerine bir takım görüşmeler gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmeler sonrasında, “ İlçemizde yürütülen çalışmalar ve özellikle de Güneş Enerjisi Santrali ile ilgili Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Oğuzhan Kaya, Ahmet Sami Ceylan ve Çevre, Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali Çelikbilek ile önemli görüşmelerde bulunduk. Ne pahasına olursa olsun GES santralini ilçemize kazandırmak en büyük arzumuz. İlgi, alaka ve emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ