FATİH SARAÇOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

Okuduğunuz haber
AFAD, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

GENÇ KIZILAY “SEVGİ BOHÇASI” PROJESİNİ BAŞLATTI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AFAD, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

SON DAKİKA ! AFAD, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

AFAD, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

SİYASET      21 Subat 2022 - 14:54     0

AFAD, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

 

Çorum AFAD İl Müdürü Elvan Kaya, Koç Kayasından düşen kaya kütlelerinin zarar verdiği ve hayati risk taşıyan konutlar için; Başkan Ali Sülük’ü makamında ziyaret ederek, talebini iletti.

Başkan Ali Sülük, “ Hacıpiri ve Dabakhane Mahallelerimizde kaya düşme riskinden dolayı afete maruz kalan konutların hak sahiplerine yeni evler yapılması ile ilgili, AFAD İl Müdürlüğü ile ön görüşmeyi gerçekleştirdik. Yapılan ön görüşme neticesinde çözüm önerisi olarak; ‘ Yapılacak olan TOKİ Konutlarına Afetzedelerin de içerisinden yer alabileceği bir proje üzerine çalışıldı. Konuyla ilgili 02.03.2022 Çarşamba Saat 13.30’da Belediye Meclis Salonunda; bilgilendirme ve talep alma toplantısı yapılacaktır. Hak sahiplerinin toplantıya katılmaları önem arz etmektedir” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ