“BELEDİYE, ÜSTÜNE VAZİFE OLMAYAN YATIRIMLARA KALKIŞIYOR”

Okuduğunuz haber
AHLATCI'DAN AVUKKATLAR GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE İSKİLİP SPOR TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI'DAN AVUKKATLAR GÜNÜ MESAJI

AHLATCI'DAN AVUKKATLAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “5 Nisan Avukatlar Günü” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM      05 Nisan 2021 - 13:00     0

AHLATCI'DAN AVUKKATLAR GÜNÜ MESAJI

 

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Avukatlar; hukuki sorunların ve anlaşmazlıkların adalete ve hakkaniyete uygun olarak çözümlenmesi, hukuk kurallarının tam olarak uygulanması, bireylerin hak ve özgürlüklerinin korunması ile hukuk devletinin işlerliğinin sağlanması bağlamında yaşamsal bir önem ve değere sahiptir. Adaletin yılmaz bekçileri, bağımsız yargının ve çağdaş hukuk sisteminin ayrılmaz unsurları olan değerli meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

“Türkiye, dünyada yaşanan değişimlere açık, evrensel değerleri önemseyen, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı her alanda sürdüren demokratik ve sosyal adaleti sağlayan bir hukuk devletidir” diyen İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Devlet ve vatandaş ilişkilerinin temeline güvenin yerleştirilmesi ile haklarının korunmasında ve kullanılmasında yardımcı olan avukatlarımız,  aynı zamanda adaletin sağlanması, hukuksal ilişkilerin yürütülmesinde de önemli roller üstlenmektedirler. Avukatlar, bir yandan kendilerine emanet edilen menfaatleri korurken bir yandan da yasaların bilinmesini, anlaşılmasını ve uygulanmasını gözetecek şekilde mesleklerini icra etmektedir” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Kamu vicdanı ve adaletin sağlanmasında görevini ifa etmek suretiyle adaletin tecelli etmesinde özveriyle görevlerini yerine getiren başta Çorum Barosu Avukatlarımızın ve adalet camiamızda bulunan meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü tebrik ediyor, sağlıklı ve başarılı bir mesleki yaşam diliyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ